10.9 C
София
понеделник, май 13, 2024
НачалоБългарияБойко Миленков: Изключително важна победа за нас

Бойко Миленков: Изключително важна победа за нас

Като игра имам доста забележки, заяви треньорът на Берое

„Изключително важна победа за нас. Тя в голяма степен ни дава спокойствие за седмото място. Сега без всякакво напрежение ще погледнем нагоре, пък каквото стане. Като игра имам доста забележки и ще бъда доста критичен към отбора си на анализите. Със сигурност се сборихме, но отворихме третата част изключително лежерно, без всякаква концентрация и по-лошото, сякаш мачът е свършил. На полувремето говорихме, че високия процент с който стреляхме в началото ще спадне и само с енергия и защита ще компенсираме“, заяви треньорът на Берое Бойко Миленков след успеха над Академик с 90:84 в мач от НБЛ.

Ние започнахме третата част като в някакъв транс. Този сценарий се случва в почти всички срещи, които играем с Академик Пловдив в Стара Загора напоследък. Последните минути гостите имаха доста отворени стрелби, които за наш късмет пропуснаха. В крайна сметка нашите момчетата проявиха характер и с подкрепата на фенове устискахме победата. Имахме нужда от нея и може би повече я заслужавахме“, допълни наставникът на старозагорци, които имат баланс от 10-11.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани