15.7 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБААлександър Везенков и Сакраменто отново не успяха срещу Хюстън (видео)

Александър Везенков и Сакраменто отново не успяха срещу Хюстън (видео)

Българинът и отборът му с второ поредно поражение от Рокетс в рамките на няколко дни

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Александър Везенков и Сакраменто претърпяха втора поредна загуба от Хюстън в НБА в рамките на няколко дни. Българинът и отборът му отстъпиха на съперника с 97:122 като гости и вече имат баланс от 2-4 в лигата през този сезон.

И ОЩЕ: 206-сантиметровото крило игра 12 минути за Сакраменто, след като се включи от пейката. В тях Спортист №1 на България за 2022 г. регистрира 2 точки и 1 асистенция, като бе 1/1 при стрелбата си от средна дистанция.

НАЙ-ДОБРИ: Кион Елис бе най-резултатен за Сакраменто с 15 точки. Кевин Хюртер добави 13. Кийгън Мъри остана с 12 точки и 5 борби.

Джейлън Грийн бе най-резултатен за Хюстън с 23 точки. Алперен Шенгун приключи със 17, 8 борби и 12 асистенции. С по 13 точки се отчетоха Джабари Смит Джуниър и Арън Холидей.

КЛЮЧЪТ: Рокетс демонстрираха по-точен мерник в стрелбата от игра – 57.3% срещу 44% за гостите. Освен това, домакините имаха повече асистенции – 28 срещу 22 завършващи подавания за „кралете“.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 9 ноември от 5.00 ч. българско време Александър Везенков и Сакраменто ще излязат срещу Портланд у дома. Същият ден Хюстън ще приеме Лейкърс.

СТАТИСТИКА ОТ ХЮСТЪН – САКРАМЕНТО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани