12.6 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАНю Йорк издържа срещу Кливланд (видео)

Ню Йорк издържа срещу Кливланд (видео)

Никс взеха предимство в дуела на Изток

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Ню Йорк постави начало на участието си в плейофите на НБА през този сезон с успех. Никс надвиха Кливланд със 101:97 като гости и взеха предимство в серията от елиминациите на Изток.

НАЙ-ДОБРИ: Джейлън Брънсън даде тон на Ню Йорк с 27 точки. Джулиъс Рандъл се завърна с дабъл-дабъл – 19 и 10 борби. Джош Харт също стигна до двойните показатели – 17 точки и 10 борби.

Донован Мичъл бе най-резултатен за Кливланд с 38 точки, от които 6 тройки, плюс 5 борби и 8 асистенции. Дариъс Гарланд се отчете със 17. Джарет Алън остана с 14 точки и 14 борби.

КЛЮЧЪТ: 2.12 мин. преди края Кливланд излезе напред с кош на Джарет Алън за 93:92. Джош Харт и Джейлън Брънсън все пак дадоха глътка въздух на Никс след 99:95, но Донован Мичъл и Джарет Алън доближиха домакините на 2 точки от съперника. Куентин Граймс с два успешнии наказателни удара сложи точка на спора, оформяйки крайното 101:97.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до четири победи от седем срещи. Вторият мач между Ню Йорк и Кливланд ще бъде на 19 април. 

СТАТИСТИКА ОТ КЛИВЛАНД – НЮ ЙОРК

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани