11.5 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоНБАНикола Йокич с трипъл-дабъл №80 в НБА (видео)

Никола Йокич с трипъл-дабъл №80 в НБА (видео)

Денвър спечели срещу Юта

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Денвър регистрира втора поредна и общо 16-та победа в НБА през този сезон. Пред своята публика отборът на Майк Малоун се справи с Юта със 115:110.

НАЙ-ДОБРИ: Никола Йокич оформи своя трипъл-дабъл №80 в НБА с екипа на Денвър, след като остави на сметката си 31 точки, 12 борби и 14 асистенции. Джамал Мъри добави 30 и 5 асистенции. Арън Гордън и Кентавиъс Колдуел-Поуп вкараха по 15 точки, като последният грабна и 6 борби.

Никел Александър-Уокър бе най-резултатен за Юта с 27 точки, включително 5 тройки. С по 19 останаха Малик Бийзли и Тейлън Хортън-Тъкър, като вторият овладя и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: Нъгетс реализираха последните 5 точки в срещата, за да надделят в сблъсъка с Юта, който бе без играчи като Лаури Марканен, Майк Конли, Джордан Кларксън и Колин Секстън, които са измъчвани от здравословни проблеми. В добавка, домакините демонстрираха по-добра успеваемост в стрелбата от игра – 54.7% срещу 45.9% за Джаз.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 15 декември Денвър ще играе срещу Вашингтон, докато ден по-рано Юта ще срещне Ню Орлиънс.

СТАТИСТИКА ОТ ДЕНВЪР – ЮТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани