12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАНикола Йокич пренаписа историята в НБА (видео)

Никола Йокич пренаписа историята в НБА (видео)

Сърбинът стана първият, който има поне по 10 трипъл-дабъла в последните седем сезона в лигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Денвър достигна до трети пореден триумф в НБА. Пред своите фенове шампионите победиха Бруклин със 124:101 и вече имат баланс от 17-9 на второто място в Западната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Никола Йокич стана първият играч в историята на НБА с поне 10 трипъл-дабъла в седем поредни сезона. Това се случи, след като сърбинът финишира с 26 точки, 15 борби и 10 асистенции за Денвър, след като бе 10/12 от фаул линията.

От неговите колеги Пейтън Уотсън се включи от пейката с 18 точки, 7 борби и 5 асистенции. Джамал Мъри се отчете с 16 точки.

Спенсър Динуиди бе най-резултатен за Бруклин със 17 точки и 8 асистенции. Кам Томас регистрира 13. Хари Джайлс остана с 11 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Нъгетс приключиха срещата с 13 откраднати топки срещу 5 за съперника. Освен това, домакините бяха по-точни в стрелбата от тройката – 12/36 срещу 8/30 за Нетс.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 17 декември Денвър ще бъде домакин на Оклахома, докато същия ден Бруклин ще гостува на Голдън Стейт.

СТАТИСТИКА ОТ ДЕНВЪР – БРУКЛИН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани