18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияАкадемик се отказа от център

Академик се отказа от център

Руот Монийонг няма да бъде част от бронзовия медалист в НБЛ

Академик Пловдив няма да разчита на едно от новите си попълнения Руот Монийонг. От клуба са се възползвали от клауза в договора на американеца, който бе привлечен преди около месец.

Академик Пловдив привлече майстор на дабъл-дабъла от САЩ (видео)

Според информация на Marica.bg, центърът не разкрил пред ръководството, че има здравословни проблеми и все още не е въстановен.

Освен това, селекцията на Йордан Янков няма да участва на турнира в Румъния в края на седмицата, заради ситуацията с коронавируса и рискът от пътуване до северната ни съседка. Това означава, че следващата контрола на Академик ще бъде на 15 септември в Ботевград срещу Крайова.

В края на настоящия месец Академик Пловдив ще бъде част от квалификацията във ФИБА Къп. Мачовете от един от турнирите ще бъдат в София, а съперник на бронзовия медалист в НБЛ от миналия сезон ще бъде гръцкият Ираклис. Срещата ще се проведе в зала „Триадица“ на 29 септември.

ПрезGoogle
ИзточникMarica.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани