17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияНиколай Стоянов: Раздаваме се заради хората в залата

Николай Стоянов: Раздаваме се заради хората в залата

Започваме да набираме инерция, сподели баскетболистът на Спартак

Спартак спечели турнира в Плевен в края на миналата седмица, след като победи македонските Пелистер с 87:74 и ТФТ със 102:97. В тези проверки сред най-добрите за отбора на Тодор Тодоров бе Николай Стоянов. 

ТФТ е отбор, който спечели Купата на Северна Македония през миналия сезон. Отбор, който успява да запази част от чужденците си за всеки следващ сезон и да вземат македонци, които наистина са класни за техните стандарти. Реално наистина имат отбор с играчи на ниво над средното. Да, ние показахме добра игра. Успяхме да победим и в двата мача. Пелистер е вицешампион на Северна Македония. Доволен съм, че успяхме да ги победим и да спечелим този турнир, което ще ни даде самочувствие занапред в подготовката, както и за новия сезон“, заяви пред BBALL.BG Николай Стоянов.

Спартак надви ТФТ и спечели турнира в Плевен

Доволен съм от тези проверки. Единственото, от което не съм доволен е, че не успяхме да се запазим здрави. Надявам се играчите, които имат леки травми, да се възстановят по-бързо. Доволен съм от гледна точка на това, че се сборихме и успяхме да пречупим отборите, срещу които играхме, въпреки сложната ситуация, в която изпаднахме във втория мач, губейки с 14 точки през второто полувреме“, каза още баскетболистът на Спартак.

„Да, наистина на предсезонен турнир хората идват в залата, радват се, с огромна енергия със желание. Това наистина много ме радва. Ние се раздадохме заради тях. Със сигурност ще се подобряват нещата занапред. Надявам се да ги радваме всеки път, когато влизаме в залата„, добави Николай Стоянов.

Спартак се справи с македонци и е на финал на турнира в Плевен

ЦСКА е нов отбор, но не е напълно непознат. Има време до старта на сезона. Ще видим и те как ще преминат през подготвителния си период, какви контроли ще изиграят, какъв материал ще се събере за тях. Със сигурност ще бъде интересно. Това е отбор, срещу който никой не се е изправял доста дълго време. Надявам се, разбира се, на победа“, споделя крилото на плевенчани.

„До момента Рилски и Балкан са по-напред с контролите. След този турнир и ние започваме да набираме инерция. Фаворитите като Рилски и Балкан отново имат това ниво, което се опитват да поддържат. След завръщането на състезателите от националния отбор ще се види как ще се окомплектоват отборите и кой реално ще е фаворит за новия сезон, завърши Николай Стоянов.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани