12.6 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияЕвгени Хаджирусев: Атмосферата в Плевен е страхотна

Евгени Хаджирусев: Атмосферата в Плевен е страхотна

Доволен съм от турнира, получиха се доста полезни проверки, каза още гардът на Спартак

Евгени Хаджирусев изигра първи два мача с екипа на Спартак в края на миналата седмица. Това се случи по време на приятелския турнир в Плевен, който отборът на Тодор Тодоров спечели след победи над Пелистер с 87:74 и над ТФТ със 102:97.

„Пред публиката на Спартак беше много хубава победа за нас, със скъсeна ротация, имаше и умора, въпреки това се сборихме и победихме. ТФТ има агресивен стил на игра в защита, играят доста здраво, в нападение също се опитват да играят бързо. Затрудниха ни, особено първото полувреме, когато ни отбелязаха много тройки. Ние обаче не се предадохме и успяхме да обърнем резултата в наша полза„, заяви пред BBALL.BG Евгени Хаджирусев.

Спартак надви ТФТ и спечели турнира в Плевен

„Доволен съм от турнира, все пак това са ни първите мачове. Изглеждахме добре. Все пак сме отбор, който тепърва ще се напасва един към друг като играчи. Мисля, че се получиха доста полезни проверки“, добави гардът на Спартак.

„Тук, в Плевен атмосферата е страхотна. Говорихме и с Барет Бенсън, който каза, че такава публика не е виждал дори по време на сезона. За игра е страхотна атмосферата“, допълва 193-сантиметровият баскетболист.

Спартак се справи с македонци и е на финал на турнира в Плевен

„ЦСКА ще бъде доста сериозен съперник. Може би и публиката в София ще ги подкрепя. Така, че смятам, че ще бъдат един от водещите отбори в лигата„, каза още едно от новите попълнения на Спартак.

Тази година ми се струва доста добра конкуренцията в НБЛ. Мисля, че всеки един отбор ще може да затрудни останалите, дори и водещите. Очаквам много интересни мачове„, завърши Евгени Хаджирусев.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани