6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияНиколай Георгиев: Ключът към победата беше, че играхме отборно

Николай Георгиев: Ключът към победата беше, че играхме отборно

Ще се подготвим по най-добрия начин за следващия мач, ще покажем на какво сме способни, добави крилото на Черноморец

Ключът към победата беше, че играхме отборно и здрава защита. Затова се получават такива неща – всеки, който влезе, може да вкара кош. Смятам, че по-скоро ние като влезем, гледаме да сме концентрирани и да се раздаваме на максимум. Затова нещата се получават – дали ще сме 8 или 10 човека, това вече зависи от треньора и не мисля, че чак толкова влияе на играта ни„, сподели баскетболистът на Черноморец Николай Георгиев след успеха над Рилски спортист с 84:70 в мач от полуфиналите в НБЛ.

„Нашият отбор се стреми да играе отборно и затова нещата се получават. В тази среща аз съм вкарал тези точки, в друга ще е някой друг. Това няма никакво значение. Ще се подготвим по най-добрия начин за следващия мач, ще покажем на какво сме способни и се надявам да затворим серията още в Бургас“, добави крилото, който финишира с 10 точки за бургазлии в среща №3 от втория етап на плейофите в родния елит.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани