19.8 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоБългарияНебойша Кнежевич: За феновете на баскетбола това беше хубав мач

Небойша Кнежевич: За феновете на баскетбола това беше хубав мач

Беше важно да спечелим, направихме го и гледаме към следващите задачи, заяви треньорът на Балкан

Казах преди началото на мача, че очаквах той да е труден. ЦСКА е много добър отбор, със страхотен треньор. Домакините играха така, както и в предишните срещи с Черноморец и Спартак Плевен. Никога не се предават. Аз съм много щастлив, че успяхме да спечелим този двубой, беше много важно заради разликата и класирането преди Купата на България. Това, че имаме 20 асистенции срещу 10 грешки, е нещо, което ме прави доволен. Вкарахме 49 точки през първото полувреме, което е също много сериозно. Надявам се да продължаваме да правим това. За феновете на баскетбола това беше хубав мач„, заяви треньорът на Балкан Небойша Кнежевич след победата над ЦСКА с 88:78 в среща от 21 кръг в НБЛ.

Никой в България няма такива фенове като тези в Ботевград. Аз съм им много благодарен за подкрепата по време на домакинските ни мачове и в тези, които гостуваме. Те определено са нашият шести играч“, каза още наставникът на „зелените“, които са четвърти с баланс от 13-8.

Йордан Минчев много пъти е доказвал, че един от най-добрите български играчи. Мога да ви кажа, че той всеки път се влага в тренировките повече от 100% и по този начин дава добър пример на останалите. Най-важно е какво правим сега, но все пак гледаме и в бъдещето. Беше важно да спечелим, направихме го и гледаме към следващите задачи“, смята Небойша Кнежевич.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани