15.8 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоБългарияРосен Барчовски: Толкова ни стигат силите

Росен Барчовски: Толкова ни стигат силите

Имаме далеч по-тежки проблеми от някакъв си жребий, допълни наставникът на ЦСКА

„Толкова ни стигат силите – някъде до трета, четвърта част. Пропукахме се в защита, особено при играта един на един, пробиви до края и много лесни кошове. Там трябва да имаме сила, да можем да спрем 2-3 защити, за да се задържи резултатът равен. Оттам идва всичко, умората се отразява и на нападението. Няма какво да се коментира повече“, бе мнението на наставника на ЦСКА Росен Барчовски след загубата от Балкан със 78:88 в среща от 21 кръг в НБЛ.

„Гледахме къде са ни слабостите през първото полувреме. Това е всичко, което правят всички отбори и треньори в света. Гледаме да ги отстраним, даваме някакви указания. Понякога се получава, друг път – не. Мачът е 40 минути, а не 30“, добави наставникът на червените“, които са с баланс от 12-9 и са пети.

„Нямаме шансове за Топ 4 преди края на второто завъртане. Това влияе върху жребия в турнира за Купата на България. Там играят първите четири срещу вторите четири отбора. Победителят в този мач ставаше четвърти. Така ние ще сме във втората четворка и ще се паднем с някои от фаворитите. Това обаче не ме интересува, имаме далеч по-тежки проблеми от някакъв си жребий“, допълни Росен Барчовски.

Оценявам представянето на Иван Димитров като много добро. Пристига едно 17-годишно момче от чужд клуб и се налага да влиза в такива тежки мачове. Нямаме 7-8 по-опитни баскетболисти и той покрай тях да изиграе 15-20 минути, но ще получава все повече шанс. Имам надежди за привличането на нов играч, но нищо повече, завърши той.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани