17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияНебойша Видич: Ще опитаме да поставим принципа на агресия като стандарт

Небойша Видич: Ще опитаме да поставим принципа на агресия като стандарт

Проблемите винаги сплотяват отбора, допълва треньорът на Балкан

Без да искам да обидя никого, но Шумен е отбор с млади играчи, така че можехме да включим в нашия състав младите играчи. Те използваха този шанс по най-добрия начин, въпреки че двама от тях дори имаха мач сутринта. Те показаха, че са бъдещето на Балкан. Целта през целия сезон ни е да играем агресивно отначало на всеки мач. С идването на Амад Рори първото нещо, което той донесе, е тази агресия. Една от причините той да е тук, е това. Ще се опитаме да поставим този принцип на агресия като наш стандарт на игра. След загубата от Черноморец се опитахме да не приемаме негативната енергия около нас, а само тази, която създаваме в залата. Това е, което опитахме“, заяви треньорът на Балкан Небойша Видич след успеха над Шумен със 112:76 у дома.

Балкан се вдигна и навъртя 17 тройки срещу Шумен (видео)

„Трейвин Тибодо и Калил Дюкс няма да бъдат част от нашия отбор вече. Очаквахме нещо различно от тях, но те не отговориха на моите изисквания. Не като баскетболна мъдрост, а по-скоро като фокус. Имаме план да привлечем висок играч и това ще бъде последният ни играч за сезона. Очаква ни мач с Левски. Винаги е тежко да играеш срещу тях. Мачът е на техен терен. Ние сме без двама титуляри, но ще се опитаме да направим всичко, за да спечелим. Проблемите винаги сплотяват отбора“, допълва наставникът на ботевградчани, които записаха 10-та победа в НБЛ.

Балкан се отказва от услугите на двама баскетболисти

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани