6.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияВасил Бачев: Сами си изпуснахме мача

Васил Бачев: Сами си изпуснахме мача

В Самоков се играе трудно, сподели гардът на Академик Пловдив

Никога не се говори приятно след загуба. Поздравявам Рилски за победата. Бяхме ограничени до 63 точки. Имахме нашите шансове, доближихме се до 6 точки в последната част. Имахме възможност да победим, но те отвърнаха с няколко бързи атаки и отворени шутове. Мисля, че сами си изпуснахме мача. В Самоков се играе трудно, Рилски е единственият непобеден отбор до този момент в първенството. Преди мача каза, че този тим играе много силно в две поредни години. Съжалявам, че не успяхме да му нанесем първа загуба през този сезон„, сподели баскетболистът на Академик Васил Бачев след поражението на тима си в Самоков с 63:77.

Рилски спортист няма спиране, записа 13-та поредна победа в НБЛ

Ние все още сме млад отбор, просто на момчетата им трябва време, за да взимат по-правилни решения. Сигурен съм, че когато е важно и трябва, ние ще играем много по-добре. Колебанията ги отдавам на младостта. Всеки прави грешки. Играхме много добре срещу Ямбол миналата седмица, може би защото мачът бе в нашата зала. Не смятам, че сме се представили зле срещу Рилски, просто допуснахме 27 точки през първата част, но след това ограничихме домакините до 50 в останалите три, което едно добро продължение от мача с Ямбол и едно добро ниво, на което можем да стъпим“, добави гардът на пловдивчани.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани