11.6 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияЯнко Янков: Определено слаб мач за нас

Янко Янков: Определено слаб мач за нас

Балкан започна по-мотивирано от нас, каза още наставникът на Шумен

Определено слаб мач за нас, въпреки отсъствието на основния ни гард Маркъс Майърс. Не мисля, че това щеше да промени много нещата в обратната посока. Искам да поздравя отбора на Балкан. Започнаха много по-мотивирано от нас и в първите 5 минути се отвори много голяма разлика, която впоследствие на срещата не можахме да компенсираме. Показаха много добра стрелба. Когато получиш 17 тройки, е тежко да извадиш, какъвто и да е мач, дори срещу по-слаб противник„, коментира представянето на своя Шумен в Ботевград треньорът Янко Янков.

В продължението на мача получихме две контузии на наши състезатели –  Виктор Серафимов и Георги Кендеров. Надявам се да не е нещо сериозно и да може да продължим. Маркъс Майърс има стомашни проблем и затова не можа да пътува. Случва се, това е част от играта, но жалкото е, че хората, които в негово отсъствие получиха шанс за изява, не оправдаха очакванията„, каза още наставникът на новака в шампионата.

Балкан се вдигна и навъртя 17 тройки срещу Шумен (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани