14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНационални отбориНационалките се срещнаха с ученици в Самоков

Националките се срещнаха с ученици в Самоков

Отборът на Таня Гатева зарадва подрастващите в СУ „Отец Паисий“

Баскетболистките от женския национален отбор на България и техните треньори отделиха време и за най-малките преди предстоящите си първи мачове от квалификациите за Евробаскет 2025. Ден преди двубоя с Финландия те бяха специални гости на учениците от СУ „Отец Паисий“ в Самоков.

Отборът ни бе топло посрещнат от децата и ръководството на училището, като срещата премина с усмивки и много позитивно настроение. На нея присъства и изпълнителният директор на Рилски спортист Борислав Чилингиров.

Учениците имаха възможност да поговорят с всички от националния тим, да си вземат автографи, а след това си направиха и снимки за спомен.

Женският национален отбор продължава подготовката си в Самоков, където в четвъртък (9 ноември) от 19.00 ч. се изправя срещу Финландия на старта на квалификациите. Входът е свободен, а момичетата ни се надяват и на подкрепата на феновете.

Още снимки можете да видите тук

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани