11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоЕвропаМонако също в плейофите на Евролигата този сезон (видео)

Монако също в плейофите на Евролигата този сезон (видео)

Отборът от Княжеството подчини Жалгирис у дома

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Монако допълни селекцията от тимовете, които ще играят в плейофите на Евролигата през 2023/2024. Отборът от Княжеството подчини Жалгирис с 69:66 у дома в среща от 33 кръг в турнира на богатите. Тимът на Саша Обрадович е с баланс от 22-11 и се намира на трета позиция в класирането, докато литовците имат в актива си 14 успеха и 19 поражения на 13-тото място.

НАЙ-ДОБРИ: Майк Джеймс регистрира 18 точки и 5 борби за Монако. Донатас Мотеюнас добави 14 и 7 борби. Джером Блосъмгейм се отчете с 11 точки и 5 борби.

Кийнън Еванс бе най-добър за Жалгирис със 17 точки и 5 асистенции. Брейди Манек остави срещу името си 12 и 7 борби. Кевариъс Хейс остана с 11 точки и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: Домакините водеха през по-голямата част от двубоя, като след 30 минути игра на таблото бе изписано 51:44 в тяхна полза. В последната четвърт литовците се вдигнаха и намалиха пасива си до 3 точки, но за повече нямаха време.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 11 април Монако ще излезе срещу Байерн Мюнхен, докато същия ден Жалгирис ще спори с Реал Мадрид.

СТАТИСТИКА ОТ МОНАКО – ЖАЛГИРИС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани