9.7 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоЕвропаОлимпиакос със сигурно място в плейофите на Евролигата (видео)

Олимпиакос със сигурно място в плейофите на Евролигата (видео)

Селекцията на Йоргос Барцокас не се огъна пред Цървена Звезда

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Олимпиакос се присъедини към отборите, които ще участват в плейофите на Евролигата през този сезон. Това стана факт след успеха на селекцията на Йоргос Барцокас над Цървена Звезда с 89:86 като гост в среща от 33 кръг. Гръцкият гранд е с баланс от 21-12 и се намира на пето място в класирането, докато сръбският тим има 11 успеха и 22 поражения на 16-тата позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Моузес Райт се разписа с 20 точки за Олимпиакос. По 12 добавиха Томас Уолкъп и Костас Папаниколау, като вторият направи и 6 асистенции. Найджъл Уилямс-Гос се отчете с 10 точки и 6 асистенции.

Адам Ханга и Жоел Боломбой бяха най-добри за Цървена Звезда с по 19 точки, като вторият грабна и 12 борби за дабъл-дабъл. Рокас Гиедрайтис остана с 16 точки и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: 1 минута преди края кош на Моузес Райт изведе „червено-белите“ до 84:81, но Адам Ханга даде нов шанс на домакините за 84:84. Серия от 5-2, дело на Моузес Райт и Томас Уолкъп, бе достатъчна на „червено-белите“ да фиксират крайното 89:86 в своя полза.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 12 април Олимпиакос ще играе срещу Фенербахче, докато ден по-рано Цървена Звезда ще излезе срещу Анадолу Ефес.

СТАТИСТИКА ОТ ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА – ОЛИМПИАКОС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани