11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаМонако спря Партизан за три поред в Евролигата (видео)

Монако спря Партизан за три поред в Евролигата (видео)

Майк Джеймс изравни Нандо Де Коло на второто място във вечната ранглиста на реализаторите

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Монако ликува за трети пореден път в Евролигата. На свой терен момчетата на Саша Обрадович поставиха спирачки на Партизан след 85:70 в среща от 24 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Отборът от Княжеството е с баланс от 14-10 и се намира на шесто място в класирането, докато сръбският гранд има 12 успеха и 12 поражения на 10-тата позиция.

И ОЩЕ: Баскетболистът на Монако Майк Джеймс се изкачи до второто място във вечната ранглиста на реализаторите в Евролигата. Гардът изравни Нандо Де Коло и вече има общо 4383 точки.

НАЙ-ДОБРИ: Майк Джеймс приключи с 19 точки за Монако, допълнени от 5 борби и 7 асистенции. Мам Жайте добави 14 и 6 борби. Ели Окобо вкара 13 точки.

Кевин Пънтър бе най-резултатен за Партизан с 28 точки, като бе безгрешен от фаул линията – 11/11. Франк Камински остана със 17.

КЛЮЧЪТ: Домакините имаха предимство в борбите в нападение – 17 срещу 7 за Партизан. Освен това, „монегаските“ направиха по-малко технически грешки – 6 срещу 16 за съперника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 2 февруари Монако ще бъде домакин на Фенербахче, докато същия ден Партизан ще излезе срещу Виртус в Болоня. 

СТАТИСТИКА ОТ МОНАКО – ПАРТИЗАН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани