10.5 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоЕвропаБарселона разби Виртус Болоня (видео)

Барселона разби Виртус Болоня (видео)

Каталунците спряха серия от две поредни загуби в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Барселона прекрати серия от две поредни загуби в Евролигата. На свой терен каталунците минаха през Виртус Болоня с 84:57 в мач от 24 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: Испанският гранд е с баланс от 16-8 и се намира на второ място в класирането на турнира на богатите. Италианският тим има в актива си 15 успеха и 9 поражения, с което се нарежда на пета позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Уили Ернангомес се отчете със 17 точки и 6 борби за Барселона. Николас Лапровитола добави 16. С по 11 точки се разписаха Дарио Бризуела и Джабари Паркър.

Айзея Кординиър бе най-резултатен за Виртус Болоня с 12 точки и 5 борби. Габриел Люндберг остана с 11.

КЛЮЧЪТ: Барса имаше предимство под двата ринга, като грабна общо 47 срещу 31 борби за гостите. В добавка, домакините бяха по-точни в стрелбата от линията за изпълнение на наказателни удари – 75% срещу 62.5% за селекцията от Болоня.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 2 февруари Барселона ще гостува на Цървена Звезда, докато същия ден Виртус Болоня ще излезе срещу Партизан у дома.

СТАТИСТИКА ОТ БАРСЕЛОНА – ВИРТУС БОЛОНЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани