11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАВезенков и Сакраменто подчиниха Мемфис (видео)

Везенков и Сакраменто подчиниха Мемфис (видео)

Българинът се включи в края на двубоя и игра 4 минути срещу Гризлис

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Александър Везенков и Сакраменто постигнаха 19-та победа в НБА през този сезон. Българинът и отборът му се справиха с Мемфис със 123:92 като гости в мач от редовния сезон в лигата. Кингс имат в актива си и 12 поражения, с което се намират на пето място в Западната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: 206-сантиметровото крило се появи в игра за „кралете“ в последните 4 минути на двубоя. В тях националът се отчете с 2 точки и 1 борба, като бе 1/2 при стрелбата си от средна дистанция.

От неговите колеги Малик Монк финишира с 27 точки, 5 борби и 5 асистенции. ДиАрън Фокс добави 24. Домантас Сабонис оформи трипъл-дабъл – 13 точки, 21 борби и 12 асистенции.

Джерън Джаксън Джуниър бе най-добър за Мемфис с 18 точки. По 17 вкараха Джа Морант, Дезмънд Бейн и Люк Кенард, като вторият овладя и 7 борби плюс 6 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Кингс доминираха в подкошието, като овладяха общо 59 срещу 34 борби за съперника. Освен това, Александър Везенков и компания бяха по-точни в стрелбата от игра – 51.1% срещу 36.6% за Гризлис.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 3 януари (сряда) от 5.00 ч. българско време Александър Везенков и Сакраменто ще бъдат домакини на Шарлът. Същият ден пък Мемфис ще играе срещу Сан Антонио от 3.00 ч.

СТАТИСТИКА ОТ МЕМФИС – САКРАМЕНТО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани