17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаМонако се погрижи за АСВЕЛ (видео)

Монако се погрижи за АСВЕЛ (видео)

Победа №15 за отбора от Княжеството в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Монако постигна втори пореден успех над АСВЕЛ на Дий Бост в Евролигата през този сезон. На свой терен отборът от Княжеството се справи със съперника си с 87:75 в двубой от 24 кръг в турнира на богатите. Селекцията на Саша Обрадович е с баланс от 15-9 и е на четвъртo място в класирането, докато тимът на Ти Джей Паркър има 8 победи и 16 загуби на 17-тата позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Джордан Лойд вкара 16 точки за Монако. По 12 добавиха Алфа Диало и Донатас Мотеюнас, като последният овладя и 5 борби.

Ретин Обасохан бе най-резултатен за АСВЕЛ с 11 точки. Амин Ноа (7 борби) и Алекс Тайс (6 борби) останаха с по 10.

КЛЮЧЪТ: Домакините дадоха само една част на съперника, като бяха по-точни в стрелбата от тройката – 38.9% срещу 26.9% за АСВЕЛ. Липсата на Нандо Де Коло бе голям удар за гостите, които не успяха да се справят с нападението на Монако през повечето време.

И ОЩЕ: Преди началото на двубоя Монако отдаде заслуженото на Дий Бост, който спечели с тима трофея от турнира Еврокъп през 2021 г.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 24 февруари Монако ще гостува на Барселона, докато АСВЕЛ ще играе срещу Анадолу Ефес.

СТАТИСТИКА ОТ МОНАКО – АСВЕЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани