10.5 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Небойша Видич: Не очаквайте, че Балкан ще печели с...

КУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Небойша Видич: Не очаквайте, че Балкан ще печели с 30 точки

Не се плашим от Левски, особено в нашата зала, бе мнението на треньора на Балкан

Не очаквайте, че Балкан ще печели с 30 точки. Това няма да се случва много често, но мисля, че сме достатъчно здрави, за да играем за Купата на България. Когато на практика нямаш втори плеймейкър или комбо гард, който е много важен за всеки отбор, трябва да мислиш за варианти и промени. Поради тази причина се промени нашият ритъм в нападение. Бях готов за това, затова нямаше напрежение в мен. Ямболии вкараха някои тройки, което е нормално. Тони Дечев винаги е мотивиран и искам да го поздравя, както него так и неговият отбор за добрия мач“, бе мнението на треньора на Балкан Небойша Видич след класирането на полуфиналите за Купата.

Надявам се залата да е пълна за мача утре. Вече казах, че това е добър вариант за провеждане на Купата. Сега ми харесва това, че хората могат да гледат няколко срещи. Левски не е същият отбор като преди. Не се плашим от тях, особено в нашата зала с нашата публика. Левски има дълъг състав, определено няма да е лесно за нас, но и за тях“, добави сръбският специалист.

Димитър Димитров беше ударен в стомаха. Покачи му се кръвното и усети болки в главата. Не мисля, че е нещо сериозно. Ще бъде 100% готов за утре“, поясни Видич.

КУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Балкан пребори Ямбол и отива на полуфинал за сблъсък с Левски

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани