13.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕВРОБАСКЕТ 2022Испания се отказа от услугите на четирима играчи

Испания се отказа от услугите на четирима играчи

Утре "Ла Фурия" ще има контрола в Атина

Испания намaли броя на играчите, които се подготвят за предстоящите световни квалификации и за Евробаскет 2022. В лагера на „Ла Фурия“ в следващите седмици няма да бъдат Алберто Диас, Джонатан Барейро, Микел Силво и Ектор Алдерете.

Днес испанците проведоха последна тренировка у дома преди да се отправят към Атина за контрола с Гърция утре (9 август). В южната ни съседка няма да бъде и Серхио Люл, който ще пропусне пътуването на отбора си по лични причини.

Световният шампион ще спори с гърците и в Мадрид на 11 август. Другата седмица Испания ще се изправи срещу Литва на 16 и 18 август.

Селекцията на Серджо Скариоло е сред съперниците на България на Евробаскет 2022. Другите отбори в група А са Турция, Белгия, Черна гора и Грузия.

В края на този месец испанците ще играят и два мача от световните квалификации – срещу Исландия на 24 август и срещу Нидерландия на 27-ми.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани