14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаМонако отказа Макаби със силен финален щурм (видео)

Монако отказа Макаби със силен финален щурм (видео)

Селекцията от Княжеството запазва мястото си в Топ 4 на Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Монако спечели за трети път в последните си пет мача в Евролигата. На свой терен тимът на Саша Обрадович надигра Макаби Тел Авив с 86:67 в двубой от 26 кръг в турнира на богатите. Селекцията от Княжеството е с баланс от 16-10 и се нарежда на четвърта позиция в класирането, докато израелският гранд е 10-ти и има 13 победи и 13 загуби.

НАЙ-ДОБРИ: Джордан Лойд се отчете с 18 точки за Монако. Майк Джеймс и Донта Хол добавиха по 12, като вторият овладя и 10 борби. Ели Окобо и Алфа Диало вкараха по 11 точки, като първият грабна и 5 борби.

Уейд Болдуин бе най-резултатен за Макаби Тел Авив със 17 точки и 6 борби. Бонзи Колсън остана с 16 и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Гостите бяха напред с 1 точка след 30 минути игра, фиксирайки 59:58 в своя полза. През последните 10 минути обаче Монако взе нещата в свои ръце и направи серия от 15-0, с което си гарантира успеха. По време на финалния щурм на домакините треньорът на Макаби Одед Каташ бе изгонен, след като получи второто си техническо нарушение в двубоя.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 8 март Монако ще приеме Панатинайкос, докато Макаби Тел Авив ще има за съперник Фенербахче.

СТАТИСТИКА ОТ МОНАКО – МАКАБИ ТЕЛ АВИВ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани