18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаИ Факундо Кампацо не спаси Цървена Звезда в Мюнхен (видео)

И Факундо Кампацо не спаси Цървена Звезда в Мюнхен (видео)

Аржентинският национал дебютира с 16 точки за сръбския гранд

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Дългоочакваният дебют на Факундо Кампацо в Евролигата с екипа на Цървена Звезда не се оказа особено щастлив. Дори и силното включване на аржентинския национал не помогна на „звездашите“, които отстъпиха на Байерн Мюнхен с 80:87 като гости в среща от 26 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Сръбският гранд има в актива си 11 успеха и 15 поражения и се намира на 13-то място в класирането, докато немският тим е 14-ти с баланс от 10-16.

НАЙ-ДОБРИ: Лука Вилдоса бе най-добър за Цървена Звезда с 18 точки и 5 асистенции. Факундо Кампацо не пропусна да постави името си сред реализаторите – 16 и 7 асистенции. Неманя Недович добави 15 точки.

Владимир Лучич и Касиъс Уинстън бяха най-резултатни за победителите с по 20 точки. Найлс Гифи остана с 11.

КЛЮЧЪТ: Гостите имаха аванс от 4 точки преди началото на последната четвърт. В нея обаче всичко се промени, след като Байерн Мюнхен заложи на стрелбата от далечна дистанция и чрез Андреас Обст, Кори Уолдън и Владимир Лучич стигна до пълен обрат и победа, след като наниза 35 точки във финалните 10 минути.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 8 март Цървена Звезда ще премери сили с Анадолу Ефес, докато ден по-рано Байерн Мюнхен ще играе срещу АСВЕЛ. 

СТАТИСТИКА ОТ БАЙЕРН – ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани