18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНационални отбориМладежите срещу Северна Македония, Словакия, Чехия и Ирландия на европейското

Младежите срещу Северна Македония, Словакия, Чехия и Ирландия на европейското

Юношите и кадетите също научиха своите съперници за първенствата през лятото

Подрастващите в мъжкото направление научиха съперниците си за европейските първенства през лятото. Това обявиха от Българската федерация по баскетбол.

Националният отбор за младежи до 20-годишна възраст ще се бори за промоция в Дивизия А в Скопие (Северна Македония), като мачовете са от 7 до 16 юли. В Група А българите се събраха с домакините от Северна Македония, а също и със съставите на Словакия, Чехия и Ирландия. 19 тима ще участват в турнира.

Юношите ще играят с домакина Португалия на Европейското първенство, Дивизия Б, в Матошиньош. Турнирът е от 21 до 30 юли. Българите, водени от Асен Николов, се паднаха в група D. В този поток са също Белгия, Латвия и Швейцария.

Швеция, Нидерландия, Португалия и Словакия ще са съперниците на националния ни отбор за момчета до 16-годишна възраст на Европейското първенство това лято. Тимът, воден от Стойо Чолаков, ще играе за промоция в Дивизия А в Питещ (Румъния). Турнирът ще се състои от 4 до 13 август. Общо 21 отбора ще участват в надпреварата.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани