13 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияМирослав Васов: Помагам на отбора и този път съм доволен от себе...

Мирослав Васов: Помагам на отбора и този път съм доволен от себе си

Очаквахме много здрава битка и мисля, че се получи точно такава, сподели крилото на Рилски спортист

С всеки изминал мач се чувствам все по-добре. Опитвам се да работя допълнително, за да си намеря оптималния ритъм. Помагам на отбора и този път съм доволен от себе си. Преди мача си говорихме, че в нашата зала трябва да се върнем на победния път, защото ние сме от тук и трябва да си я пазим. Спартак Плевен е много добър отбор, с опитни и добри играчи. Очаквахме много здрава битка и мисля, че се получи точно такава„, сподели баскетболистът на Рилски спортист Мирослав Васов след победата на Спартак с 88:84 в мач от НБЛ. 

„В последните ситуации обаче ние играхме по-добре, не допускахме грешки и затова победихме. Ние като цяло сме отбор, който стреля добре, но съперникът също вкара много тройки и това донякъде ги държа в мача. Не мисля, че поставям под напрежение, който и да е. Всеки от нас тренира на 100%, всеки е способен да направи компромис със себе си, за да помогне на отбора и не мисля, че това кой започва титуляр в даден мач е някакъв проблем за нас“, допълни крилото на самоковци, който отбеляза 14 точки в срещата. 

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани