18.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияЧавдар Костов: Надиграха ни тактически (видео)

Чавдар Костов: Надиграха ни тактически (видео)

Треньорите не можаха да вземат правилни решения на тяхната защита, бе мнението на гарда на Левски

Не си изпълнявахме тактическите указания. Според мен, треньорите не можаха да вземат правилни решения на тяхната защита. По време на мача беше пълен хаос в нападение. В защита както виждате 78 точки не са толкова много. В нападение изпитвахме уникални трудности, а те не играха нищо особено. Надиграха ни тактически“, бе мнението на гарда на Левски Чавдар Костов след загубата от Балкан със 76:78.

„Успяхме да се съберем с добра игра в защита и с много енергия. Опитахме се да играем много бързо през второто полувреме. Накрая двубоят стана хикс. Мачът го загубихме тактически, понеже нашите треньори не взеха правилните решения, когато те играеха с такъв състав, на който нас ни отговаряше“, допълни баскетболистът на „сините“ след 1-3 в серията с Балкан на полуфиналите в НБЛ.

„Какво трябва да се промени в Левски, ще мислим за следващата година. Този сезон замина. В серията за бронза ще излезем и ще играем, пък ще видим. Ако играем така, ще загубим и от Спартак Плевен. Хубавото от тази серия е, че има фенове, радват се, станаха хубави мачове. Взимаме си поуки и гледаме напред“, каза още Чавдар Костов.

Балкан е на финал в НБЛ след 3-1 в серията с Левски (видео)

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани