12.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАХюстън навъртя 133 точки в коша на Далас (видео)

Хюстън навъртя 133 точки в коша на Далас (видео)

Джон Уол се завърна в игра за Рокетс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Хюстън ликува в дуела с Далас, след като подчини своя съперник със 133:108 като гост. Това бе втора поредна победа на “ракетите” и общо шеста за тях в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Ерик Гордън наниза рекордните за себе си през сезона с екипа на Хюстън 33 точки, от които 6 тройки. ДеМаркъс Казънс изнесе най-добрия си мач през 2020/2021 след 28 точки, 17 борби и 5 асистенции. Джон Уол се завърна в игра, след като пропусна пет двубоя, заради болки в коляното, и остави срещу името си 7 точки и 8 асистенции.

Лука Дончич бе най-добър за Далас с 26 точки, 5 борби и 8 асистенции. Тим Хардуей Джуниър и Бобан Мариянович останаха с по 15, като вторият грабна и 12 борби.

И ОЩЕ: Виктор Оладипо не игра за Рокетс, тъй като има здравословни проблеми. За Маверикс почивка получи Кристапс Порзингис, който участва в 5 двубоя за последните 7 дни, след като се завърна след операция на коляното.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 26 януари Хюстън ще гостува на Вашингтон, а ден по-рано Далас ще спори с Денвър.

СТАТИСТИКА ОТ ДАЛАС – ХЮСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани