5.6 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАЛеброн Джеймс в Топ 10 по откраднати топки в НБА (видео)

Леброн Джеймс в Топ 10 по откраднати топки в НБА (видео)

Лейкърс заложиха на забивките срещу Атланта

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс спечелиха за четвърти пореден път в НБА. „Езерняците“ подчиниха Атланта със 134:118 у дома, за да достигнат до 21-ва победа в най-силното първенство в света през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Леброн Джеймс наниза 32 точки за Лейкърс, допълнени от 8 борби и 9 асистенции. 23 от точките на Краля бяха отбелязани през второто полувреме.

От неговите колеги Малик Монк се отчете с рекордните за себе си през кампанията 29 точки, включително 7 тройки. Ейвъри Брадли и Тейлън Хортън-Тъкър вкараха по 21.

Трей Йънг остана на крачка от трипъл-дабъл за Атланта – 25 точки, 9 борби и 14 асистенции. Джон Колинс се разписа с 21 и 8 борби. Кевин Хюртер остана с 16 точки.

КЛЮЧЪТ: Домакините имаха аванс от 19 точки в началото на последната четвърт, но допуснаха той да бъде стопен до 10. Няколко успешни акции на Леброн Джеймс и Малик Монк изстреляха Лейкърс напред със 130:112 и оттам връщане нямаше.

И ОЩЕ: Леброн Джеймс приключи срещата с 4 откраднати топки, за да измести от 10-тото място във вечната ранглиста по отнети топки в НБА Алвин Робъртсън. Така 4-кратният шампион в лигата вече има 2113.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 9 януари Лейкърс ще приемат Мемфис, а Атланта ще играе срещу Клипърс. 

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – АТЛАНТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани