14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАМилуоки отговори на предизвикателството на Чикаго (видео)

Милуоки отговори на предизвикателството на Чикаго (видео)

Бъкс поведоха отново в серията

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Без един от най-добрите си играчи Крис Мидълтън Милуоки направи това, което бе нужно, за да си върне преднината в серията с Чикаго. Шампионите в НБА бяха безапелационни срещу Булс след 111:81 като гости, за да излязат напред с 2-1 победи в дуела от първия кръг на плейофите на Изток.

НАЙ-ДОБРИ: Грейсън Алън се включи силно от пейката за Милуоки с 22 точки, от които 5 тройки, плюс 6 борби. По 18 добавиха Янис Адетокунбо и Боби Портис, като първият допълни сметката си със 7 борби и 9 асистенции, докато вторият овладя и 16 борби. Жрю Холидей вкара 16 точки плюс 6 борби и 6 асистенции.

Никола Вучевич бе най-резултатен за Чикаго с 19 точки и 6 борби. Зак Лавин реализира 15 в добавка към 5 борби и 5 асистенции. ДеМар ДеРоузън остана с 11 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Бъкс си свършиха работата още през първия период, след който поведоха с 33:17, но не спряха дотук. Янис Адетокунбо наниза 13 поредни точки през втората четвърт, а отборът му имаше аванс от 60:41 след едно полувреме. До финалната сирена Милуоки не изпусна лидерството.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до четири успеха от седем двубоя. Следващият мач между Чикаго и Милуоки ще бъде на 24 април. 

СТАТИСТИКА ОТ ЧИКАГО – МИЛУОКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани