18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАКрис Пол отново тласна Финикс в правилната посока (видео)

Крис Пол отново тласна Финикс в правилната посока (видео)

"Слънцата" сломиха Ню Орлиънс за 2-1 в серията

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Финикс показа, че може да се справя в плейофите на НБА и без контузения Девин Букър. „Слънцата“ сломиха Ню Орлиънс със 114:111 като гости и излязоха напред с 2-1 успеха в серията от първия кръг на елиминациите на Запад.

НАЙ-ДОБРИ: Крис Пол и Диандре Ейтън отбелязаха по 28 точки за Финикс, като първият направи и 14 асистенции, а вторият грабна и 17 борби. Майкъл Бриджис се отчете със 17 точки. Джавел МакГий се включи от пейката с 15 точки.

Брандън Инграм бе най-добър за Ню Орлиънс с 34 точки и 7 борби. Си Джей Маккалъм добави 30 и 7 асистенции. С по 12 точки останаха Хърбърт Джоунс и Девонте Греъм, като вторият овладя и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Пеликанс поведоха за последно 5.37 мин. преди края след кош на Хосе Алварадо. След това дойде времето на Крис Пол, който бе точен в три поредни атаки, а Сънс взеха контрола след 98:93. Гардът на Финикс се разписа още веднъж от игра и имаше четири поредни успешни опита от линията за изпълнение на наказателни удари в последната минута на срещата, за да подпечата успеха на тима си.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до четири победи от седем срещи. Следващият мач между Ню Орлиънс и Финикс ще бъде на 25 април. 

СТАТИСТИКА ОТ НЮ ОРЛИЪНС – ФИНИКС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани