19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаМилош Теодосич вдъхнови Цървена Звезда срещу Макаби (видео)

Милош Теодосич вдъхнови Цървена Звезда срещу Макаби (видео)

Сръбският гранд с шести успех в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Цървена Звезда постигна втори успех в последните си пет мача в Евролигата. Момчетата на Янис Сфайропулос отказаха Макаби Тел Авив с 98:92 като гости в двубой от 16 кръг в турнира на богатите, макар че той се игра в Белград.

И ОЩЕ: „Звездашите“ са с баланс от 6-10 и се намират на 15-то място в класирането на най-силната клубна надпревара на Стария континент. Израелският гранд има в актива си 9 успеха и 7 поражения, с което се нарежда на шеста позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Милош Теодосич завърши с 27 точки, от които 6 тройки, плюс 14 асистенции за дабъл-дабъл. Жоел Боломбой добави 20 и 6 борби. Рокас Гиедрайтис се отчете с 16 точки.

Уейд Болдуин бе най-резултатен за Макаби Тел Авив с 22 точки. Лоренцо Браун приключи с 20 и 6 асистенции. Джош Небо остана с 18 точки и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: Двата тима бяха равностойни през първите 10 минути, в които вкараха по 20 точки. След това обаче „звездашите“ стигнаха до преднина от 51:42, след като взеха втората четвърт с 31:22. След паузата авансът на „червено-белите“ достигна 14 точки след 79:65. В последните 10 минути Макаби успя да сведе пасива си до 6 точки, но за повече нямаше сили.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 28 декември Цървена Звезда ще играе с Панатинайкос, докато Макаби Тел Авив ще спори с Жалгирис.

СТАТИСТИКА ОТ МАКАБИ ТЕЛ АВИВ – ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани