19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаРеал показа мощта си срещу Партизан (видео)

Реал показа мощта си срещу Партизан (видео)

5 поред за мадридчани в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид регистрира пета поредна победа в Евролигата. На свой терен отборът на Чус Матео се наложи над Партизан с 91:75 в среща от 16 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: Испанският гранд е с баланс от 15-1 и продължава да води в класирането на турнира на богатите. Селекцията на легендата Желко Обрадович има в актива си 9 успеха и 7 поражения, с което застава на четвърто място в подреждането.

НАЙ-ДОБРИ: Джанан Муса отбеляза 23 точки за Реал Мадрид. По 14 вкараха Марио Хезоня и Венсан Поарие. Факундо Кампацо се отчете с 10 точки.

Бруно Кабокло бе най-резултатен за Партизан с 18 точки. Тристан Вукчевич финишира с 12. Балша Копривица остана с 11 точки.

КЛЮЧЪТ: Домакините бяха по-точни в стрелбата от средно разстояние – 75% срещу 56.1% за Партизан. Освен това, играчите на Реал направиха и повече асистенции – 25 срещу 16 завършващи подавания за сръбския гранд.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 28 декември Реал Мадрид ще излезе срещу АСВЕЛ, докато същия ден Партизан ще има за съперник Виртус Болоня.

СТАТИСТИКА ОТ РЕАЛ МАДРИД – ПАРТИЗАН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани