12.9 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоНБАМаями остави Милуоки под 100 точки (видео)

Маями остави Милуоки под 100 точки (видео)

Трипъл-дабъл за Бам Адебайо срещу Бъкс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Макар и без Джими Бътлър, Маями регистрира 29-тата си победа в НБА този сезон. „Горещите“ не оставиха шансове на Милуоки след 123:97 като гости, с което записаха пети успех в последните си седем мача в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Никола Йович завърши с рекордните в кариерата си за Маями 24 точки и 7 борби. Дънкан Робинсън го последва с 23 и 5 асистенции. По 19 точки вкараха Тайлър Хиро и Кевин Лав, като вторият грабна и 8 борби. Бам Адебайо оформи трипъл-дабъл – 16, 12 борби и 11 асистенции.

Янис Адетокунбо бе най-добър за Милуоки с 23 точки, 11 борби и 8 асистенции. С по 16 се разписаха Деймиън Лилард, Малик Бийзли и Боби Портис, като първият направи и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Гостите спечелиха битката под двата ринга, след като грабнаха общо 47 срещу 38 борби за Бъкс. Освен това, Хийт демонстрираха по-добра успеваемост в стрелбата от игра – 51.7% срещу 44.6% за Милуоки.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Маями ще има визита на Филаделфия, докато Милуоки ще спори с Мемфис ден по-късно.

СТАТИСТИКА ОТ МИЛУОКИ – МАЯМИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани