18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАМаями излезе напред в дуела с Ню Йорк (видео)

Маями излезе напред в дуела с Ню Йорк (видео)

"Горещите" нанизаха 13 тройки в първия си мач от полуфиналите на Изток

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Маями постави успешно начало на полуфиналите в Източната конференция в НБА. „Горещите“ надделяха над Ню Йорк със 108:101 като гости и излязоха напред с 1-0 победи в серията от втория кръг на елиминациите в най-силното първенство в света.

НАЙ-ДОБРИ: Джими Бътлър, който въпреки че получи травма в единия крак, остана на паркета и отбеляза 25 точки за Маями, които гарнира с 11 борби за дабъл-дабъл. Гейб Винсент добави 20 и 5 асистенции. Кайл Лаури се отчете с 18 точки, 5 борби и 6 асистенции.

Ар Джей Барет бе най-резултатен за Ню Йорк с 26 точки, 9 борби и 7 асистенции. Джейлън Брънсън го последва с 25, 5 борби и 7 асистенции. Оби Топин остана с 18 точки и 8 борби.

КЛЮЧЪТ: Хийт бяха по-точни в стрелбата от тройката – 13/39 срещу 7/34 за Ню Йорк. Освен това, Маями направи и повече асистенции – 26 завършващи подавания срещу 20 за съперника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до четири успеха от седем двубоя. Вторият мач между Ню Йорк и Маями ще бъде на 3 май. 

СТАТИСТИКА ОТ НЮ ЙОРК – МАЯМИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани