14.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоНБАМану Джинобили преди да бъде приет в Залата на славата на НБА:...

Ману Джинобили преди да бъде приет в Залата на славата на НБА: Кой би си помислил, че ще съм тук (видео)

Благодарен съм на абсолютно всички хора и oтбори, които бяха част от моята кариера, казва още 4-кратният шампион в лигата

След броени часове в Спрингфийлд, щата Масачузетс Клас 2022 ще влезе в Залата на славата отвъд океана. Тази чест ще получи и аржентинската легенда Ману Джинобили, който заедно с останалите получи своето оранжево сако и специално изработен пръстен.

„Кой би си помислил, че ще съм тук... Благодарен съм на абсолютно всички хора и oтбори, които бяха част от моята кариера и които срещнах по пътя си. Моят известен състезателен дух?! Това е нещо генетично, нещо такова. Това е нездравословна история. Определено не бих искал децата ми да са такива. Много често ще губиш и не е много забавно, когато имаш такъв подход. Но това съм аз“, споделя 4-кратният шампион в най-силното първенство в света със Сан Антонио.

Освен Ману Джинобили, в част от Залата на славата на НБА ще се превърнат още личности, оставили своята следа в историята на играта като Тим Хардауей, Суин Кеш, Линдзи Уейлън, както и Боб Хигинс, Джордж Карл, Мариан Стенли, Хю Еванс, Тереса Шанк-Гренц, Дел Харис, Лу Хъдсън, Лари Кастело и Радивой Корач.

Очаква се около 50 личности, приети в Залата на славата отвъд океана, да уважат тазгодишното му издание. Церемонията ще бъде утре сутрин.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани