6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаМакаби Тел Авив се върна на верния път в Евролигата (видео)

Макаби Тел Авив се върна на верния път в Евролигата (видео)

Израелският гранд повали Армани Милано

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Макаби Тел Авив се върна на победния път в Евролигата. Селекцията на Одед Каташ отказа Армани Милано с 98:90 при визитата си на италианска земя в отложен мач от 2 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: Израелският гранд е с баланс от 3-2 и се намира на девето място в класирането, докато селекцията на Еторе Месина има 1 успех и 4 поражения и заема 15-та позиция в подреждането.

НАЙ-ДОБРИ: Хасиел Риверо бе най-резултатен за Макаби Тел Авив с 21 точки. Лоренцо Браун бе много полезен и оформи дабъл-дабъл – 20 и 12 асистенции. Бонзи Колсън остана с 16 точки и 6 борби.

Никола Миротич приключи с 24 точки за Армани Милано. Шейвън Шийлдс го последва с 22, 5 борби и 8 асистенции. Йоханес Войтман се отчете с 18 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Гостите показаха по-точен мерник от линията за изпълнение на наказателни удари – 76.9% (22/26) срещу 66.7% (10/15) за Армани Милано. Освен това, Макаби спечели битката под двата ринга, след като грабна общо 34 срещу 27 борби за съперника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 2 ноември Армани Милано ще бъде домакин на Монако, докато на 9-ти Макаби Тел Авив ще играе срещу Байерн Мюнхен.

СТАТИСТИКА ОТ АРМАНИ МИЛАНО – МАКАБИ ТЕЛ АВИВ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани