18.3 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияАлександър Милов: Играхме много слабо

Александър Милов: Играхме много слабо

За момента се чувствам добре в отбора, каза още баскетболистът на Шумен

Балкан излезе пределно мотивиран след загубения мач срещу Черноморец. Ние играхме много слабо, доста под възможностите ни и се получи много голяма разлика още в първата част. Когато един отбор като Балкан има такава разлика, започва да играе много лесно. Видя се, че дори младите момчета като влязоха, играха със самочувствие и поддържаме една много добра разлика“, бе мнението на баскетболиста на Шумен Александър Милов за срещата в Ботевград, загубена със 76:112.

Със сигурност се отразява и липсата на гарда ни Маркъс Майърс, но не мисля, че един човек трябва да има толкова голямо значение за един отбор. След като свърши втория етап мога да кажа повече за представянето ни. Имаме да играем срещу Черно море Тича и Ямбол, които са преките ни конкуренти за плейофите и тогава ще може да имам по-добра оценка. За момента се чувствам добре в отбора, ще видим в края на сезона как ще бъде„, добави крилото, който наниза 33 точки в коша на Балкан.

Балкан се вдигна и навъртя 17 тройки срещу Шумен (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани