13.6 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоНБАСан Антонио сюрпризира Финикс след късен обрат (видео)

Сан Антонио сюрпризира Финикс след късен обрат (видео)

Спърс заличиха пасив от 20 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Сан Антонио прекъсна негативна серия от девет поредни загуби срещу Финикс в НБА. „Шпорите“ отказаха Сънс със 115:114 като гости, след като изоставаха с 20 точки в срещата, за да запишат втори успех в лигата през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Келдън Джонсън даде тон на Сан Антонио с 27 точки. По 18 вкараха Девин Вайсел (6 борби) и Виктор Уембаняма (8 борби). Зак Колинс финишира с 14 точки и 5 борби.

Кевин Дюрант бе най-резултатен за Финикс с 26 точки и 7 асистенции. Ерик Гордън регистрира 20 и 6 асистенции. Грейсън Алън остана с 19 точки и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: Спърс изнесоха силна последна четвърт, в която реализираха 33 точки, лимитирайки съперника до 19. 3.11 мин. преди края Сънс водеха със 110:104, но след това гостите направиха серия от 11-4, дело на Девин Вайсел, Виктор Уембаняма и Келдън Джонсън, за да стигнат до пълен обрат и победа.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Двата тима ще се срещнат отново още тази седмица. Това ще се случи 3 ноември във Финикс.

СТАТИСТИКА ОТ ФИНИКС – САН АНТОНИО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

  1. […] Една от звездите в НБА Кевин Дюрант оцени потенциала на Избор №1 от последното издание на драфта Виктор Уембаняма. Крилото на Сънс стори това след загубата на своя тим от Сан Антонио със 114:115. […]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани