20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаМайк Джеймс посочи своите фаворити за Финалната четворка в Евролигата

Майк Джеймс посочи своите фаворити за Финалната четворка в Евролигата

Сред тях са два испански тима, Монако и отбор от Гърция

Майк Джеймс назова своите фаворити за участие във Финалната четворка в Евролигата този сезон. Според Реализатор №1 в най-силната клубна надпревара на Стария континент за всички времена това са Реал Мадрид, Монако, Барселона и Панатинайкос.

„Знам, че Реал Мадрид изглежда зле сега и загуби три поредни мача. Но все пак това е Реал Мадрид. Мисля, че всички знаеха, че няма да доминират през цялата година. Те остават отбор №1 в Евролигата, настоящи шампиони и основната пречка за трофея„, споделя Майк Джеймс.

Монако сега изглежда страхотно. Играем добре в последно време и спечелихме няколко важни победи. Справихме се с проблемите от началото на сезона, сега всичко си дойде на мястото. Понякога не е толкова лесно, но се справяме„, добави гардът. 

„Имам странни впечатления от Барселона, защото ние сме лош противник за тях. Така, че наистина не разбирам състоянието им. Но те изглеждат добре срещу други отбори и са в моите Топ 4. Те имат много ветерани и играят добре като отбор“, казва още Майк Джеймс.

Панатинайкос изглежда страхотно след пристигането на Кендрик Нън.Те играят здраво в защита. Имат страхотен ритъм, добра стрелба за три точки и работа в екип„, смята той. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани