17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2023: Алекс Симеонов: Играхме много агресивно в защита

КУПА БЪЛГАРИЯ 2023: Алекс Симеонов: Играхме много агресивно в защита

Нормално е по-опитните да поемат малко повече отговорност, допълни крилото на ЦСКА

Спартак игра много нестандартна защита, започваха в зона, а след това минаваха в лична, с много смени. Беше малко по-трудно за нашето нападение, понеже те са го готвили най-вероятно за Купата, тъй като на прав баскетбол би им било малко трудно, заради липсата на втори център. Ние играхме много агресивно в защита, натискахме ги на всеки един пас и оттам да ни тръгне нападението„, сподели баскетболистът на ЦСКА Алекс Симеонов след успеха над Спартак Плевен с 82:63 в среща от 1/4-финалите за Купата.

Те вкараха някои трудни кошове първото полувреме, оттам се държаха в мача, но ние може би защото сме с по-дълъг ростер, играхме по-агресивно и вдигнахме разликата, заради което спечелихме. Нормално е по-опитните да поемат малко повече отговорност. На мен това ми е трета Купа, радвам се, че и продължаваме напред. Поздравявям един от нашите юноши Александър Александров, който вкара първия си кош на Купата„, допълни крилото, който се отчете с 16 точки и 6 борби за победителите.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани