16.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Имаше ръжда в нашия отбор

Людмил Хаджисотиров: Имаше ръжда в нашия отбор

Това беше важен домакински мач за нас, заяви треньорът на Рилски спортист

“Ако някой е очаквал или си е мислил, че това ще е лесен мач, дълбоко се е лъгал. Аз не съм очаквал. Видимо след тези три седмици не бяхме в добър ритъм и не играхме така, както можем. Доволен съм, че лимитирахме съперника до 70 точки. Това беше целта ни преди мача. Иначе допуснахме доста грешки като мисъл и липса на концентрация. Имаше ръжда в нашия отбор. Други неща, които искахме да изпълним, ги направихме. Това беше важен домакински мач за нас. Ние сме професионален отбор, най-важното е да се печели. По-хубавото е да имаш грозна победа, отколкото красива загуба. Аз обаче не мисля, че мачът е бил грозен, просто и двата отбора си личеше, че не са в ритъм„, заяви треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след успеха над Левски с 81:70 в среща от НБЛ. 

“Преди мача с Балкан имаме една седмица да се възстановим. Ако се подготвим нормално, следващата седмица ще изглеждаме по-добре. Всички момчета са пределно мотивирани, знаят си ролята и разбират каква е по-голямата цел. Всичко зависи от съперника… Всички осъзнават, че са важна част от машината, която имаме. Важното е тази машина да е максимално сработена”, добави наставникът на самоковци, които са лидери в класирането с баланс от 20-1. 

Чавдар Костов игра страхотно и с националния отбор, раздаваше се навсякъде. Опитахме се след мачовете да му дадем почивка, но той има благодатно тяло. Йордан Минчев има огромен потенциал. Трябваше му време да влезе в ритъм, да се отпусне и да се успокои малко, за да започне да показва каквото може. Той е комплексен състезател и може да покрива няколко позиции. С него на паркета нашият коефициент на полезно действие е много висок”, завърши Людмил Хаджисотиров. 

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани