17.9 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияСтанимир Маринов за наградата за Отбор на годината в Плевен: Трябва да...

Станимир Маринов за наградата за Отбор на годината в Плевен: Трябва да се доказваме все повече и повече

Тази награда дава стимул и тежи, сподели капитанът на Спартак

Спартак взе наградата за Отбор на годината в Плевен за 2023 г. На официална церемония в зала „Катя Попова“ в града призът получиха капитанът на плевенския тим Станимир Маринов и неговият съотборник Ивко Ивков.

„Не мога да приема тази награда за моя, но съм изключително радостен да я получа като един предводител на плевенския отбор по баскетбол и да се зарадвам, че са оценили труда на тима в града. За първи път съм в ролята на капитан, чувствам се малко странно, но все пак се радвам“, заяви след награждаването Станимир Маринов.

„Определено тази награда дава стимул и тежи. Трябва да се доказваме все повече и повече, да пълним зала „Балканстрой“ и да имаме поводи да се връщаме в нея занапред“, добави гардът на плевенския тим.

Все още съм доста несигурен в себе си. Кракът ми може би не се е оправил напълно, но исках да се завърна в игра срещу Ямбол, за да почувствам игровия ритъм отново. Надявам се да съм все по-добре за следващите мачове“, добави капитанът на плевенчани.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани