9.7 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоНационални отбориКапитанът на Босна и Херцеговина: България е по-силна сега

Капитанът на Босна и Херцеговина: България е по-силна сега

Това, че този прозорец се играе през юни и юли е грешно, смята Миралем Халилович

Капитанът на Босна и Херцеговина Миралем Халилович определи България като силен съперник в световните квалификации. „Драконите“ ще приемат селекцията на Росен Барчовски на 4 юли от 21.00 ч. в зала „Мирза Делибашич“, в Сараево, а три дни по-рано ще гостуват на Чехия в Пардубице.

Ще се опитаме да се подготвим максимално добре за два тежки мача срещу сериозни съперници като Чехия и България, особено Чехия. България сега е по-силна и има още по-добър състав. Ние обаче ще се опитаме да надградим това, което изградихме през последните 4-5 години„, каза Миралем Халилович по време на официалната пресконференция на босненците.

Това, че този прозорец се играе през юни и юли е грешно. Когато си изиграл около 60 мача през сезона, през юни в главата ти вече идват мисли за почивка. Но сега трябва да останем във форма, защото идва прозорецът през юни и юли. Но това не е неудобно само за нас, а и за останалите. Това е нещо ново за нас, ще се постараем да свикнем. Неудобно е и за треньора, защото най-вероятно не всички играчи са в перфектно състояние„, допълва 208-сантиметровото тежко крило.

В последната среща между България и Босна и Херцеговина в Ботевград Миралем Халилович реализира 21 точки плюс 6 борби, а отборът му победи с 85:75 през ноември 2021 г.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани