12.1 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияДимитър Ангелов: Магията на треньора е да изкара максимума от играчите

Димитър Ангелов: Магията на треньора е да изкара максимума от играчите

Продължаваме да се борим, това ни е орисията, добави наставникът на Левски

“И на мен не ми беше лесно през миналия сезон, но магията на треньора е да изкара максимума от играчите. Опитваме се. Това е положението ни, разполагаме с това, с което имаме. Опитвам се на младите да давам шанс, някъде се справят, някъде не. Продължаваме да се борим, това ни е орисията, бе мнението на наставника на Левски Димитър Ангелов след загубата от Рилски спортист със 70:81 в мач от НБЛ. 

“По принцип, когато играеш срещу отбор-фаворит, се играе много по-лесно от психологическа гледна точка. Няма напрежение при нас, играем освободено. В един момент се получава напрежение във фаворита. В повечето случаи играем добре, но се случва и да нямаме ден”, добави треньорът на столичани, които заемат четвърто място в подреждането с баланс от 12-9. 

“Джон Флорвиъс е сам, докато Рилски има четирима високи играчи, които се сменят. Ние няма как с него да играем 35 минути, високите играчи нямат физическата възможност да играят на такава скорост и такова темпо. Ние искаме да играем на висока скорост и затова той губи физически сили. Със Серхий Павлов нещата ще се стабилизират. Аз го познавам от много време. Добър играч, национал на Украйна. Може да покрие позиции 4 и 5, ще ни помогне много“, каза още бившият национал. 

Нека първо да сме здрави, защото при нас всяка една контузия оказва влияние. Тъй като през сезона критикувах съдийството, искам да поздравя днес съдиите, които се справиха много добре с мача. Когато някой се справи добре, трябва да се справя. Благодарности към тях”, завърши Димитър Ангелов. 

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани