18.5 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Ние не сме критерий за състоянието на Балкан

Любо Минчев: Ние не сме критерий за състоянието на Балкан

Изглеждахме изключително зле и не ни е за първи път, добави наставникът на Бeрое

„Поздравявам Балкан. Личи си, че добре се движат по терена, но ние не сме толкова критерий за тяхното състояние. Изглеждахме изключително зле и не ни е за първи път. Изглеждаме като отбор без дух. Оправдания може да има много, но като не играем в защита… Младите играчи не изглеждат много по-добре. Това, че в този мач са играли и единият е вкарал 13 точки, а другият 11, изобщо не е това, което трябва да се очаква от тях“, коментира представянето на Берое в Ботевград треньорът Любо Минчев.

Предпочетох Брейди Роуз да го спестя в този мач. Във вторник направи първа тренировка, на която не беше на 100% и знам, че не е напълно възстановен. Ако го бях използвал и стане нещо, когато не е готов, това означава, че в следващите мачове изобщо няма да мога да го използвам, дори за Финалната четворка. Затова предпочетох да го спестя. Ще видим дали за събота ще може да играе„, обясни специалистът за състоянието на американеца.

Безкомпромисен Балкан поведе с 1-0 в серията с Берое (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани