7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияБезкомпромисен Балкан поведе с 1-0 в серията с Берое (видео)

Безкомпромисен Балкан поведе с 1-0 в серията с Берое (видео)

Ботевградчани лимитираха съперника под 60 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Балкан постави начало на плейофите в НБЛ с убедителен успех. В своята „Арена Ботевград“ отборът на Йовица Арсич нямаше проблеми срещу оределия състав на Берое с 94:58, за да поведе с 1-0 в първата 1/4-финална двойка в мъжкия ни елит.

НАЙ-ДОБРИ: Божидар Аврамов даде тон на Балкан с 22 точки и 8 борби. Дарко Балабан добави 20 и 7 борби. Давонтей Джордан вкара 12 точки.

Джеймс Гавин бе най-резултатен за Берое с 20 точки и 6 асистенции. Дамян Минков отбеляза 13. Михаил Комбаков остана с 11 точки и 6 борби.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: Ударното начало на Балкан, който се възползва от скъсената ротация на съперника. Ботевградчани направиха серия от 19-2 в първите 5 минути, като тя бе дело на Божидар Аврамов, Дарко Балабан и Димитър Димитров. До края на срещата домакините увеличиха аванса си до 39 точки.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до две победи от три двубоя. Вторият мач между Берое и Балкан ще бъде на 24 април от 19.00 ч. и ще бъде предаван пряко по Max Sport 2.

СТАТИСТИКА ОТ БАЛКАН – БЕРОЕ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

5 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани