8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияЙовица Арсич: Навреме се откъснахме

Йовица Арсич: Навреме се откъснахме

Надявам се до събота да сме в по-добро състояние, каза още треньорът на Балкан

Не очаквах със сигурност такава победа, но и не очаквах Берое да има толкова кадрови проблеми. Ако те добавят още един, двама състезатели за следващия мач, тогава нещата могат да бъдат съвсем различни. Имат много проблеми в ротацията на външните линии. Ние бяхме агресивни и така успяхме да свършим работа по-лесно от очакваното„, заяви треньорът на Балкан Йовица Арсич след успеха над старозагорци с 94:58 на старта на плейофите в НБЛ.

„Бяхме фокусирани в играта в защита, което беше много важно за първото полувреме и навреме се откъснахме. Направихме разлика, която ни даде спокойствие да имаме лек мач. Крис Минков не тренираше три дни. Тауан Ейджи до вчера беше добре, оказа се, че не може да играе. Станимир Маринов без тренировки се включи сега. Надявам се до събота да сме в по-добро състояние и да се представим още по-добре”, каза още наставникът на ботевградчани.

Безкомпромисен Балкан поведе с 1-0 в серията с Берое (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани