12.7 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоБългарияЛюбо Киров: Ние сме отбор и ще продължаваме да бъдем такъв до...

Любо Киров: Ние сме отбор и ще продължаваме да бъдем такъв до края на сезона

Всеки трябва да си използва шанса на паркета, заяви треньорът на Рилски спортист

„Не знам защо загубихме концентрация в началото на последната част. Започнахме страхотно и много ентусиазирано в защита, както и бързо в нападение. Имаме 19 точки на бърза атака, това не се беше случвало в последните мачове. През второто полувреме сякаш се отпуснахме, не знам какво се случи, но не може така. Не съм доволен изобщо от второто полувреме. Смятам, че през първото всичко беше наред„, заяви треньорът на Рилски спортист Любо Киров след успеха на своя тим над Балкан с 69:64 в среща от 15 кръг в НБЛ.

Агресията в защита и бързата атака трябва да се пренесат и през второто полувреме. Нямам забележки от гледна точка на играта в дефанзивен план, изключение прави последната част, в която получихме 27 точки. Освен това трябва да бягаме, имаме достатъчно ротация и играчи, не можем да спираме да го правим през второто полувреме“, каза още наставникът на самоковци, които са с баланс от 10-5. 

Имаме дълга ротация и ще я използваме. За пореден път постигаме отборна победа. Ние сме отбор и ще продължаваме да бъдем такъв до края на сезона. Васил Попов е страхотно момче, получава шанс и го взима по най-добрия начин. Всеки трябва да си използва шанса на паркета„, добави той.

Борбата в нападение под нашия кош е проблем вече в няколко мача. Ние говорихме, мислех, че в тази среща ще се получи по-добре, но не стана. Това означава, че ще вземем мерки, за да го поправим. Липса на концентрация и подценяване на ситуациите, нищо повече. Имаме физика под коша, но просто трябва да си вземем борбата под коша. Очакваме Джо Лоусън скоро“, завърши Любо Киров. 

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани